TESTUTSTYR

Bruker du, eller har du bestemt deg for å prøve psykedelika eller MDMA? Da trenger du testutstyr for å verne om din egen helsesikkerhet. Vi tilbyr forskjellige typer testutstyrspakker: MarquisEhrlichMeckeSimons og Hofmann

Er du EmmaSofia-medlem får du testutstyr til reduserte priser(249,-) om du benytter en kode ved bestilling i webshop'en. Koden mottar du ved innmelding. Det er lovlig å kjøpe og bruke testutstyr i Norge.

Naviger til testing av MDMA - LSD - Sopp

BLI MEDLEM

KJØP TESTUTSTYR

 

“Det er like viktig å bruke testutstyr ved bruk av MDMA, som det er å bruke kondom ved samleie. Akkurat som at du vil beskytte deg mot kjønnssykdommer, så vil du vite at det er MDMA du tar.

— Pål-Ørjan Johansen, psykolog / leder i EmmaSofia, 2016

HVILKEN UTSTYRSPAKKE TRENGER DU? 

PSYKEDELISK SOPP
Anbefalt primærtest - Ehrlich
LSD
Anbefalt primærtest - Ehrlich
Anbefalt oppfølgingstest - Hofmann

MDMA
Anbefalte primærtest - Marquis
Anbefalt oppfølgingstest - Mecke
Anbefalt 3. test - Simons

HVORDAN FUNGERER TEST-UTSTYRSPAKKENE? 

Ta en liten bit av pillen, pulveret, eller papiret og plasser det i reagensrøret. Du trenger bare å bruke en liten mengde - ca 1/10 av papirlappen, en svært lite mengde pulver, eller noen smuler skrapt ut av en pille. Deretter drypper du 1-2 dråper av testvæsken fra flasken oppi reagensrøret, og lukker lokket. Det er ikke nødvendig å riste eller røre i blandingen, så lenge væsken er i kontakt med stoffet. En kjemisk reaksjon vil starte umiddelbart, og stoffet / væsken vil endre farge. Sammenlign disse fargene opp til diagrammet på innsiden av glasslokket når reaksjonen oppstår. 

Se videoen under for en detaljert videoguide.

 

HVOR MANGE TESTER FÅR DU AV EN UTSTYRSPAKKE?

En testutstyrs-pakke inneholder 5 ml testvæske - Med den kan gjøre ca 100 tester, avhengig av hvor forsiktig du er. En dråpe er alt du trenger.

HVORDAN BØR JEG TESTE MDMA?

Link til webshop for MDMA testutstyr

- Marquis testpakken bør være ditt første skritt for å teste MDMA. Du skal se et glimt av en sterk "kongelig" lillafarge i så lite som et halvt sekund, og opp til fem sekunder. Det bør ikke være et glimt av gul, rød, grønn eller andre farger. Dette ville indikere en blanding av flere stoffer. Denne lillafargen vil relativt raskt endres til svart.

Det bør settes spørsmålstegn ved en reaksjon som hopper over lilla, og går direkte til svart. Skjer dette anbefales en oppfølgingstest. En direkte reaksjon til svart betyr ikke nødvendigvis at det ikke er MDMA,  det kan også tyde på høy renhet, men i et slikt tilfelle er det en liten mulighet for at det er forfalsket - Hvis du ikke kan ha oppfølging med en annen test, må du virvle stoffet rundt i reagensrøret etter at den er ferdig med å reagere, for å se om de tynne kantene av væsken fortsatt er lilla. 

Du kan også holde reagensrøret opp mot en lyskilde, for å forsikre deg at det er en dyp lilla farge som vises, men som virker svart. Vær også på utkikk etter en gjørmete svart, for dette kan også signalisere at du har et blandingsstoff. Et stoff som er lilla i en lang periode (5 sekunder pluss) er IKKE MDMA.

Mecke testpakken bør brukes som en oppfølgingstest fordi den reagerer på ulike tilsetningsstoffer med MDMA. Den reagerer med fargen mørkegrønn i fra et halvt sekund, og opp til tre sekunder. Men igjen, sørg for å være oppmerksom på eventuelle glimt av andre farger i løpet av de første sekundene under reaksjonen. 

Simons testpakken er det siste trinnet og kan skille mellom MDMA og MDA. MDMA vil endres til lilla, der hvor MDA ikke vil reagere i det hele tatt

 

 

 

HVORDAN BØR JEG TESTE LSD?

 Link til webshop med LSD testutstyr

-Ehrlich testpakken bør være ditt primære valg. LSD vil først skifte farge til rosa, før det så skifter til lilla relativt raskt med  Ehrlich-testutstyr.  LSD på papir kan testes som det er, men væske må behandles litt annerledes. Væsker bør plasseres på et stykke ubehandlet papir, og tørkes før du bruker det med utstyrspakken. Sjekk først at selve papiret ikke reagerer med testvæsken som medfølger utstyrspakken, ved å dryppe en dråpe på ubehandlet papir. Dersom papiret ikke forandrer farge, kan dette brukes for å teste din væske. 

Hofmann testpakken er den sekundære oppfølgingstesten for LSD, og bør også få fargen rosa/lys lilla.

 

 

HVORDAN BØR JEG TESTE PSYKEDELISK SOPP?

Link til webshop med psykadelisk sopp testutstyr

- Ehrlich testpakken er utmerket for å sjekke psykedelisk sopp/psilocybin. For å teste sopp, mal opp en meget liten mengde, og plasser dette i testrøret. Med Ehrlich-pakken bør væsken bli rosa, og så lilla dersom prøven inneholder psilocybin eller psilocin - virkestoffene i psykedelisk sopp.

 

 

BLI MEDLEM

KJØP TESTUTSTYR

Last ned appen Bunkleaks for ekstra informasjon om testutstyr her.

Med forbehold:

En prøve som er testet bør ikke nødvendigvis regnes som trygg. Det er MANGE faktorer som spiller inn når reaksjoner undersøkes - blant annet blandinger av flere stoffer og belysning. Testutstyr distribuert av EmmaSofia er beregnet for identifisering av ukjente stoffer. Formålet er å redusere risiko.